Szabályzat

  1. A szákba tett halat mindenki köteles megvásárolni, illetve a szákba rakott halat tilos kicserélni annak esetleges sérülése miatt.
  2. A halakkal való kíméletes bánásmódot fontosnak tartjuk, ezért minden horgásznak rendelkeznie kell merítőhálóval, halmatraccal és sebfertőtlenítővel.
  3. Távozáskor mindenki köteles bemutatni a felszerelését a halőrháznál minden figyelmeztetés nélkül.
  4. A 4 kg feletti halak nem megvásárolhatók, ezeket fényképezés után azonnal vissza kell engedni a vízbe a lehető legkíméletesebben, továbbá védett halak a következők: compó, koi ponty, tokhal (ezek sem elvihetők).
  5. A felnőtt horgászok 2 bottal horgászhatnak botonként maximum 2 horoggal. Az ifjúsági horgászok egy bottal horgászhatnak szintén max. 2 horoggal.
  6. A cigarettacsikket és a szemetet mindenki köteles a szemetesbe dobni, ha nincs a közelben szeméttároló akkor a horgászat végén összegyűjteni és távozáskor kidobni.
  7. Mindenki köteles megfelelő horgászjegyet venni, aki horgászni szeretne.
  8. A tó színvonalának növelése miatt, az üzemeltetési költségek is növekednek, ezért a horgász egy fő kísérőt  hozhat be díjmentesen, amennyiben csak horgászik és más szolgáltatást nem vesz igénybe. További személyek esetén az árjegyzékben szereplő belépőjegyet kell megvásárolnia.
  9. A ponty alsó mérethatárát 25 centiméterben állapítottuk meg.